Πολιτιστική Ένωση Δήμου Αγίου Νικολάου

Συνάντηση του ΔΣ της ΠΕΔΑΝ με τους Yποψηφίους Δημάρχους. Γεώργιος Φιλιππάκης

Το Δ.Σ. της Πολιτιστικής Ένωσης Αγίου Νικολάου έχει προβεί, το τελευταίο διάστημα, σε σειρά επαφών με τους υποψηφίους Δημάρχους των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, με σκοπό την ενημέρωσή τους για τα πολιτιστικά θέματα και για τη λειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου.

Με τον κύριο Γεώργιο Φιλιππάκη και την αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίου Νικολάου έγινε αναφορά στην αξιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγίου Νικολάου, καθώς επίσης και στην προβολή και υποστήριξη των δράσεων που αναπτύσσουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής. 

Τα μέλη της αντιπροσωπίας δήλωσαν την εκτίμησή τους στους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής για την πολιτιστική αναβάθμιση και για τις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρουν στις πόλεις και στην ύπαιθρο του Δήμου μας. Συζητήθηκαν μια σειρά από δράσεις, τις οποίες ο Δήμος μπορεί να υποστηρίξει σε διεκδικητικό και οικονομικό επίπεδο και οι οποίες θα έχουν πολλαπλά κοινωνικά και πολιτιστικά οφέλη.

Στόχος της Λαικής Συσπείρωσης είναι ο πληθυσμός της υπαίθρου να παραμείνει στον τόπο του, αναπτύσσοντας δράσεις και πρωτοβουλίες, και επομένως ο κύριος Φιλιππάκης δήλωσε ότι θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία της ΠΕΔΑΝ.

FaLang translation system by Faboba